Μιχάλης Οικονόμου / Αρίστος | Θέατρο Νέου Κόσμου - Οι ηθοποιοί μιχάλης οικονόμου και γιώργος μακρής ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, υπογράφοντας σύμφωνο συμβίωσης σε δημαρχείο.

Δευτέρα 18 οκτωβρίου 2021, 22:40. «η πολιτεία δεν μας δίνει το δικαίωμα να κάνουμε πολιτικό γάμο», γράφει σε story του ο μιχάλης οικονόμου διαβάστε περισσότερα στο . Η επίσημη σελίδα του ηθοποιού μιχάλη οικονόμου. Από τότε που απέκτησε την οικογένεια που ονειρευόταν όλες οι συνεντεύξεις που δίνει ο μιχάλης οικονόμου επικεντρώνονται σε αυτό. Ο μιχάλης οικονόμου και ο γιώργος μακρής είναι δύο ευτυχισμένοι γονείς, αφού έχουν υιοθετήσει τον μικρό νικηφόρο.

Δευτέρα 18 οκτωβρίου 2021, 22:40. Î'ράβευση από το Î
Î'ράβευση από το Î"ήμαρχο from marousineaepoxi.gr
Παντρεύτηκε με τον γιώργο μακρή (φωτογραφίες). Ο μιχάλης οικονόμου έζησε την πιο όμορφη ημέρα της ζωής του, καθώς παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον σύντροφό του, γιώργο μακρή. Οι ηθοποιοί μιχάλης οικονόμου και γιώργος μακρής ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, υπογράφοντας σύμφωνο συμβίωσης σε δημαρχείο. Ο μιχάλης οικονόμου, που υποδύεται τον μπακάλη στην τηλεοπτική σειρά της ερτ «τα καλύτερά μας χρόνια» είχε μιλήσει τον περασμένο απρίλιο σε . Δεν παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο γιατί η πολιτεία δε μας δίνει το δικαίωμα. Ο μιχάλης οικονόμου και ο γιώργος μακρής είναι δύο ευτυχισμένοι γονείς, αφού έχουν υιοθετήσει τον μικρό νικηφόρο. «η πολιτεία δεν μας δίνει το δικαίωμα να κάνουμε πολιτικό γάμο», γράφει σε story του ο μιχάλης οικονόμου διαβάστε περισσότερα στο . Ο μιχάλης οικονόμου και ο γιώργος μακρής είναι μαζί πολλά χρόνια και αποφάσισαν να επισημοποιήσουν και τη σχέση τους.

Ο μιχάλης οικονόμου και ο γιώργος μακρής είναι μαζί πολλά χρόνια και αποφάσισαν να επισημοποιήσουν και τη σχέση τους.

Ο μιχάλης οικονόμου, που υποδύεται τον μπακάλη στην τηλεοπτική σειρά της ερτ «τα καλύτερά μας χρόνια» είχε μιλήσει τον περασμένο απρίλιο σε . 2373 likes · 181 talking about this. Δευτέρα 18 οκτωβρίου 2021, 22:40. Ο μιχάλης οικονόμου έζησε την πιο όμορφη ημέρα της ζωής του, καθώς παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον σύντροφό του, γιώργο μακρή. Ο γνωστός ηθοποιός μιχάλης οικονόμου παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον σύντροφό του, γιώργο μακρή επίσης ηθοποιό, με τον οποίο είναι μαζί . Από τότε που απέκτησε την οικογένεια που ονειρευόταν όλες οι συνεντεύξεις που δίνει ο μιχάλης οικονόμου επικεντρώνονται σε αυτό. Οι ηθοποιοί μιχάλης οικονόμου και γιώργος μακρής ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, υπογράφοντας σύμφωνο συμβίωσης σε δημαρχείο. Παντρεύτηκε με τον γιώργο μακρή (φωτογραφίες). Ο μιχάλης οικονόμου και ο γιώργος μακρής είναι μαζί πολλά χρόνια και αποφάσισαν να επισημοποιήσουν και τη σχέση τους. Ο μιχάλης οικονόμου και ο γιώργος μακρής είναι δύο ευτυχισμένοι γονείς, αφού έχουν υιοθετήσει τον μικρό νικηφόρο. «η πολιτεία δεν μας δίνει το δικαίωμα να κάνουμε πολιτικό γάμο», γράφει σε story του ο μιχάλης οικονόμου διαβάστε περισσότερα στο . Δεν παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο γιατί η πολιτεία δε μας δίνει το δικαίωμα. Η επίσημη σελίδα του ηθοποιού μιχάλη οικονόμου.

Ο μιχάλης οικονόμου και ο γιώργος μακρής είναι δύο ευτυχισμένοι γονείς, αφού έχουν υιοθετήσει τον μικρό νικηφόρο. Ο γνωστός ηθοποιός μιχάλης οικονόμου παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον σύντροφό του, γιώργο μακρή επίσης ηθοποιό, με τον οποίο είναι μαζί . Δευτέρα 18 οκτωβρίου 2021, 22:40. Ο μιχάλης οικονόμου έζησε την πιο όμορφη ημέρα της ζωής του, καθώς παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον σύντροφό του, γιώργο μακρή. Οι ηθοποιοί μιχάλης οικονόμου και γιώργος μακρής ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, υπογράφοντας σύμφωνο συμβίωσης σε δημαρχείο.

Ο μιχάλης οικονόμου και ο γιώργος μακρής είναι δύο ευτυχισμένοι γονείς, αφού έχουν υιοθετήσει τον μικρό νικηφόρο. Η φαμίλια (Σειρά τηλεόραση 2020
Η φαμίλια (Σειρά τηλεόραση 2020 from www.unstage.gr
Παντρεύτηκε με τον γιώργο μακρή (φωτογραφίες). Ο μιχάλης οικονόμου και ο γιώργος μακρής είναι μαζί πολλά χρόνια και αποφάσισαν να επισημοποιήσουν και τη σχέση τους. «η πολιτεία δεν μας δίνει το δικαίωμα να κάνουμε πολιτικό γάμο», γράφει σε story του ο μιχάλης οικονόμου διαβάστε περισσότερα στο . Δεν παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο γιατί η πολιτεία δε μας δίνει το δικαίωμα. Ο μιχάλης οικονόμου και ο γιώργος μακρής είναι δύο ευτυχισμένοι γονείς, αφού έχουν υιοθετήσει τον μικρό νικηφόρο. Ο γνωστός ηθοποιός μιχάλης οικονόμου παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον σύντροφό του, γιώργο μακρή επίσης ηθοποιό, με τον οποίο είναι μαζί . Ο μιχάλης οικονόμου έζησε την πιο όμορφη ημέρα της ζωής του, καθώς παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον σύντροφό του, γιώργο μακρή. Ο μιχάλης οικονόμου, που υποδύεται τον μπακάλη στην τηλεοπτική σειρά της ερτ «τα καλύτερά μας χρόνια» είχε μιλήσει τον περασμένο απρίλιο σε .

Δευτέρα 18 οκτωβρίου 2021, 22:40.

Η επίσημη σελίδα του ηθοποιού μιχάλη οικονόμου. Δεν παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο γιατί η πολιτεία δε μας δίνει το δικαίωμα. Ο μιχάλης οικονόμου και ο γιώργος μακρής είναι μαζί πολλά χρόνια και αποφάσισαν να επισημοποιήσουν και τη σχέση τους. Ο μιχάλης οικονόμου και ο γιώργος μακρής είναι δύο ευτυχισμένοι γονείς, αφού έχουν υιοθετήσει τον μικρό νικηφόρο. «η πολιτεία δεν μας δίνει το δικαίωμα να κάνουμε πολιτικό γάμο», γράφει σε story του ο μιχάλης οικονόμου διαβάστε περισσότερα στο . Ο μιχάλης οικονόμου έζησε την πιο όμορφη ημέρα της ζωής του, καθώς παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον σύντροφό του, γιώργο μακρή. Από τότε που απέκτησε την οικογένεια που ονειρευόταν όλες οι συνεντεύξεις που δίνει ο μιχάλης οικονόμου επικεντρώνονται σε αυτό. Ο μιχάλης οικονόμου, που υποδύεται τον μπακάλη στην τηλεοπτική σειρά της ερτ «τα καλύτερά μας χρόνια» είχε μιλήσει τον περασμένο απρίλιο σε . Δευτέρα 18 οκτωβρίου 2021, 22:40. Οι ηθοποιοί μιχάλης οικονόμου και γιώργος μακρής ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, υπογράφοντας σύμφωνο συμβίωσης σε δημαρχείο. Παντρεύτηκε με τον γιώργο μακρή (φωτογραφίες). Ο γνωστός ηθοποιός μιχάλης οικονόμου παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον σύντροφό του, γιώργο μακρή επίσης ηθοποιό, με τον οποίο είναι μαζί . 2373 likes · 181 talking about this.

Παντρεύτηκε με τον γιώργο μακρή (φωτογραφίες). Ο μιχάλης οικονόμου και ο γιώργος μακρής είναι δύο ευτυχισμένοι γονείς, αφού έχουν υιοθετήσει τον μικρό νικηφόρο. Η επίσημη σελίδα του ηθοποιού μιχάλη οικονόμου. «η πολιτεία δεν μας δίνει το δικαίωμα να κάνουμε πολιτικό γάμο», γράφει σε story του ο μιχάλης οικονόμου διαβάστε περισσότερα στο . Οι ηθοποιοί μιχάλης οικονόμου και γιώργος μακρής ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, υπογράφοντας σύμφωνο συμβίωσης σε δημαρχείο.

Παντρεύτηκε με τον γιώργο μακρή (φωτογραφίες). "ΤÎ' ΚÎ'ΛΥΤΕΡÎ' ÎœÎ'Σ ΧΡΟΝΙÎ'
"ΤÎ' ΚÎ'ΛΥΤΕΡÎ' ÎœÎ'Σ ΧΡΟΝΙÎ' from www.happytv.gr
Ο γνωστός ηθοποιός μιχάλης οικονόμου παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον σύντροφό του, γιώργο μακρή επίσης ηθοποιό, με τον οποίο είναι μαζί . Από τότε που απέκτησε την οικογένεια που ονειρευόταν όλες οι συνεντεύξεις που δίνει ο μιχάλης οικονόμου επικεντρώνονται σε αυτό. Δεν παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο γιατί η πολιτεία δε μας δίνει το δικαίωμα. 2373 likes · 181 talking about this. Οι ηθοποιοί μιχάλης οικονόμου και γιώργος μακρής ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, υπογράφοντας σύμφωνο συμβίωσης σε δημαρχείο. Παντρεύτηκε με τον γιώργο μακρή (φωτογραφίες). Δευτέρα 18 οκτωβρίου 2021, 22:40. Ο μιχάλης οικονόμου και ο γιώργος μακρής είναι μαζί πολλά χρόνια και αποφάσισαν να επισημοποιήσουν και τη σχέση τους.

Ο γνωστός ηθοποιός μιχάλης οικονόμου παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον σύντροφό του, γιώργο μακρή επίσης ηθοποιό, με τον οποίο είναι μαζί .

Δεν παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο γιατί η πολιτεία δε μας δίνει το δικαίωμα. Ο μιχάλης οικονόμου έζησε την πιο όμορφη ημέρα της ζωής του, καθώς παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον σύντροφό του, γιώργο μακρή. Η επίσημη σελίδα του ηθοποιού μιχάλη οικονόμου. «η πολιτεία δεν μας δίνει το δικαίωμα να κάνουμε πολιτικό γάμο», γράφει σε story του ο μιχάλης οικονόμου διαβάστε περισσότερα στο . Ο μιχάλης οικονόμου και ο γιώργος μακρής είναι δύο ευτυχισμένοι γονείς, αφού έχουν υιοθετήσει τον μικρό νικηφόρο. Ο γνωστός ηθοποιός μιχάλης οικονόμου παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον σύντροφό του, γιώργο μακρή επίσης ηθοποιό, με τον οποίο είναι μαζί . Δευτέρα 18 οκτωβρίου 2021, 22:40. Οι ηθοποιοί μιχάλης οικονόμου και γιώργος μακρής ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, υπογράφοντας σύμφωνο συμβίωσης σε δημαρχείο. 2373 likes · 181 talking about this. Παντρεύτηκε με τον γιώργο μακρή (φωτογραφίες). Ο μιχάλης οικονόμου, που υποδύεται τον μπακάλη στην τηλεοπτική σειρά της ερτ «τα καλύτερά μας χρόνια» είχε μιλήσει τον περασμένο απρίλιο σε . Από τότε που απέκτησε την οικογένεια που ονειρευόταν όλες οι συνεντεύξεις που δίνει ο μιχάλης οικονόμου επικεντρώνονται σε αυτό. Ο μιχάλης οικονόμου και ο γιώργος μακρής είναι μαζί πολλά χρόνια και αποφάσισαν να επισημοποιήσουν και τη σχέση τους.

Μιχάλης Οικονόμου / Î'ρίστος | Θέατρο Νέου Κόσμου - Οι ηθοποιοί μιχάλης οικονόμου και γιώργος μακρής ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, υπογράφοντας σύμφωνο συμβίωσης σε δημαρχείο.. Ο γνωστός ηθοποιός μιχάλης οικονόμου παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον σύντροφό του, γιώργο μακρή επίσης ηθοποιό, με τον οποίο είναι μαζί . Δευτέρα 18 οκτωβρίου 2021, 22:40. Δεν παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο γιατί η πολιτεία δε μας δίνει το δικαίωμα. 2373 likes · 181 talking about this. «η πολιτεία δεν μας δίνει το δικαίωμα να κάνουμε πολιτικό γάμο», γράφει σε story του ο μιχάλης οικονόμου διαβάστε περισσότερα στο .